EŞ BAŞKAN SARIYILDIZ;

“SADECE HAKİKATİN PEŞİNDE KOŞAN GAZETECİLERİN DAİMA YANINDA OLACAĞIZ”

Gündem Yayın: 18 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2024 17:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
13 okunma
Takip EtGoogle News

Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ağırlayan Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız, demokratik yönetimlerde basının gücü ve etkisinin önemine dikkat çekerek, sadece hakikati, doğruları ve gerçeği halka ulaştırmaya çalışan basın mensuplarının daima yanında olacaklarının altını çizdi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı R. Kaya Tepe ve yönetim kurulu üyeleri, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.  Buluşmada söz alan MGC Başkanı R. Kaya Tepe, yeni dönemde seçilerek göreve gelen Eş Başkanları tebrik etti, kent ve vatandaşlar için hayata geçecek hizmet ve projelerde başarılar diledi. Geçmişten bugüne Akdeniz Belediyesi ile uyum ve koordinasyon içerisinde olduklarını söyleyen Tepe, bundan sonra da aynı ruh ve heyecanla çalışmak istediklerini dile getirdi.

“Halka sadece hakikatlerin ulaşması için basınla diyalog içerisinde olacağız”

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız da ziyaretleri nedeniyle MGC yönetimine teşekkür etti, cemiyet nezdinde basın mensuplarına başarılar diledi. Eş Başkan Sarıyıldız, “Demokrasilerde medya; yasama, yürütme ve yargı erklerinden sonra 4’üncü bir erk, bir güç durumundadır. Bugün medya, her alanda toplumun sesi ve vicdanı olmak zorundadır. Gerçekten toplumun hakikate ulaşma hakkının, basın emekçileri vesilesiyle sağlanabileceğini düşünüyoruz.

Geçmişten bugüne basının önündeki engellerin kalkması, basının sadece topluma hakikati ulaştırmak için mücadele etmesi gerektiğine inandık. Bugün de belediye olarak halkımızın gerçeklere ve doğrulara ulaşması için gerek kendi basın birimimiz, gerekse cemiyet mensubu basın emekçisi arkadaşlarımızla sürekli bir diyalog ve istişare içinde olacağız. Yeter ki toplumun vicdanı olalım ve toplumun doğru bilgiye ulaşmasını sağlayalım” diye konuştu.

Eş Başkanlara tebrik ziyaretleri aralıksız sürüyor

Öte yandan 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından Akdeniz Belediyesi’ne tebrik ziyaretleri de aralıksız şekilde devam ediyor. Gün içinde Akdeniz ilçesine bağlı mahalle muhtarlarının yanı sıra, sivil toplum örgütü temsilcileri ile esnaf ve meslek odaları, yöre dernekleri, çeşitli firma temsilcileri ve yüzlerce vatandaş, Eş Başkanlar Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.