10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN BOZDOĞAN’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Gündem Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 12:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
76 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Bozdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İletişimin en etkili araçlarından biri olan basın, toplumun gerçekleri öğrenmesi ve düşüncelerini duyurmasında önemli bir rol oynamaktadır. Gazeteciler, tarafsızlık, objektiflik ve özel hayatın gizliliğine saygı gibi prensipler doğrultusunda önemli bir mesleği icra etmektedirler, kamuoyunu bilgilendirmek adına zorlu bir görevi yerine getirirler.

Bilgi akışının hızla arttığı ve teknolojinin gelişiminin güçlü bir şekilde devam ettiği günümüz dünyasında, basın hayati bir önem taşımaktadır. Görsel ve yazılı medyanın yanı sıra, sosyal medya gibi anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliği her geçen gün artmaktadır. Bu nedenle, gazetecilere düşen sorumluluk da daha da büyük hale gelmiştir.

Gazetecilerimiz, halkın haber alma hakkını güvence altına almanın yanı sıra toplumun genel taleplerini ve görüşlerini kamuoyuna yansıtarak milletin duygularına tercüman olmaktadırlar. Bu çabalarıyla gazeteciler, takdiri hak etmektedirler.

Tarsus’umuzda yaşanan gelişmeleri aktararak toplumu bilgilendiren basın mensuplarımız, aynı zamanda kentimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlamakta ve tanıtımına önemli bir destek sunmaktadırlar. Bu duyarlılıkla görevlerine devam ederek, Tarsus’umuzun kalkınmasına katkıda bulunmaya devam edeceklerine inanıyorum.

Bu vesileyle, basın emekçilerinin özverili çalışmaları için teşekkür ediyor ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum.”

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.