‘’10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’’ Mesajı…

TADER Genel Başkanı Semih Özsu’ dan ‘’10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’’ Mesajı…

Gündem Yayın: 09 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.11.2023 11:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
134 okunma
Takip EtGoogle News

Başkan Özsu Mesajı ’nda;’’ Ebediyen kalbimiz’de ölümsüzleşen Cumhuriyeti mizin kurucusu; ‘’Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün aramızdan ayrılışının 85. Yıl dönümünde, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, rahmetle ve minnetle anıyorum.

İstiklal mücadelemizin Başkomutanı olarak kazandığı eşsiz zaferlerin sonucunda, Türkiye Cumhuriyeti’ mizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm dünyanın hayranlığını kazanmış kahraman bir asker, saygın bir Devlet adamı ve büyük bir liderdir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’ün; ‘’ Benim en büyük eserim’’ dediği ve şanlı bayrağımızın altında özgürce yaşadığımız Türkiye Cumhuriyeti mizin 100.Yılını kutlamanın da haklı gururunu ve onurunu yaşıyoruz.

100. Yıldönümünü kutladığımız Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak için bizlere düşen en önemli görev ise; Cumhuriyeti mizin temel ilkelerine sadık kalarak, Atamızın mirasını korumak, Atamızın gösterdiği hedeflere ulaşmak için birlik ve barış içinde çok çalışarak, bizden sonraki nesillere her alanda daha güçlü bir Türkiye bırakmaktır.

Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu cennet vatan için fedakârca canlarını ortaya koymuş tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum.

Ruhları Şad Olsun" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.