TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İle Tarsusi Sohbetler

Eğitim Yayın: 06 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.04.2024 12:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
29 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke TOBB’ nın Tarsus’a kazandırdığı TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İle Tarsusi Sohbetlerde buluştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesin de  Garden Koala kesme çiçek ve süs bitkileri üretim tesisinde gerçekleşen sohbette Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi tarım ve gıda bölümü öğrencilerine ideallerinizin peşini bırakmayın dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke öğrencilerden gelen soruları yanıtlarken; “Yaptığınız işe inanın, işinizde en iyi olun. Çok şanslısınız ki Tarsus’a böyle özel  bir okul kazandırdık. Sizler iş seçiminizi yaparken daha şanslı olacağınızı bilin. Tecrübenizi bu yaşlarda kazanarak ilerde rakiplerinize nazaran daha önde olacaksınız.Ne kadar  çok ayakkabı eskitirseniz o kadar çok başarılı olacaksınız. Tarsusi Sohbetler ile bizleri sizlerde buluşturan müdürlerime öğretmenlerime akademisyen arkadaşlarıma teşekkür eder, başarılar dilerim.” Dedi.

Tarım ve Hayvancılığın Önemi, Geleceği ve Türkiye Ekonomisindeki yeri , Suyun Verimli Kullanılması, Ziraat Mühendisliğinin  Tarımdaki Önemi gibi başlıklı konularda sohbet gerçekleştirildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.