TADER’ DEN TARSUSLU 60 ÖĞRENCİYE DESTEK…

60 Öğrencinin Burs Ödemeleri Hesaplarına yattı…

Eğitim Yayın: 31 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2024 10:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
38 okunma
Takip EtGoogle News

Ankara Tarsuslular Derneği (TADER) 2023-2024 öğrenim yılı için Türkiye genelinde okuyan Tarsuslu 60 üniversite öğrencisine burs verdiğini açıkladı.

60 Öğrencinin Burs Ödemeleri Hesaplarına yattı…

TADER Genel Başkanı Semih Özsu; “Kurduğumuz ‘‘TADER BURS FONU’’ ile üniversiteli gençlerimizin öğrenim yaşamına bir nebzede olsa destek olmak için, hayırsever hemşerilerimizin katkılarıyla geçen yıllarda olduğu gibi, burs fonumuzdan bu yılda ancak 60 üniversiteli öğrencimize burs verebildik.

Bu yıl verdiğimiz Bursun ilk dilimini 28 Ocak 2024 tarihi itibariyle bursiyerlerimizin hesabına yatırdık. Güle güle harcasınlar. Ancak daha fazla öğrencimize burs verebilmek adına tüm hemşerilerimizden Burs Fonumuza destek olmalarını bekliyoruz.

TADER olarak sadece burs fonumuzla değil, çeşitli sosyal platformlar ve etkinliklerle de bir araya geldiğimiz öğrencilerimizin, ailelerinden uzakta yalnızlık çekmemeleri için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz ile bir arada olmak, onların başarılarına ortak olmak bizleri gururlandırıyor. Her zaman öğrencilerimizin her türlü sorunlarında yanlarında olduğumuzu tüm hemşerilerimizin ve ailelerinin bilmesini istiyoruz.                                                                                                                

Bu vesileyle, bu süreçte burs fonumuza destek olan hayırsever hemşerilerimize bir kez daha sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.