TÜFAD ADANA SEMİNERİ TAMAMLANDI...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Adana Şubesi, gelişim semineri düzenledi.

Spor Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 15:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
124 okunma
Takip EtGoogle News

UEFA Elit A, UEFA  A, UEFA B, TFF Teknik Direktör, TFF A, Profesyonel Kaleci Antrenörü lisansına sahip antrenörlerin katıldığı gelişim seminerine (2), ve yine Grassroots C Lisansına sahip antrenörler katıldı.

Çukurova Üniversitesi Akif Kansu Toplantı Salonunda gerçekleşen Seminer Saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başladı.

Açılışı Futbol Antrenörleri Derneği Adana Şubesi  Başkan Vekili ve Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül yaptı.

TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, “Saygıdeğer arkadaşlarım ve hocalarım öncelikle hoş geldiniz. Seminerin ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bu seminer zorunlu.

Seminere katılmayan bu yıl hocalık yapamayacak, mutlaka Seminere katılmamız gerek. Sizlerden özellikle isteğim. TÜFAD dan gelen mesajlara önem verelim. Bizim tüm çabalarımız siz saygıdeğer hocalarımızdır. Tüm antrenörlerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi  Doç. Dr. Selcan Korkmaz, Futbolcularda Aerobik Dayanıklılık Antrenman Gelişimi nı geniş boyutta ele aldı ve büyük ilgi gördü.

Daha sonra kürsüye gelen Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi  Doç. Dr. Abdullah Kılcı, Futbolcularda Yaşa Bağlı Performans Gelişimini ele aldı. Adana’da ve Çukurova da kaç lisanslı futbolcu ve kategorileriyle  ele aldı ve depremden sayının düştüğüne dikkat çekti.

Seminerde katkılarından dolayı Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi  Doç. Dr. Selcan Korkmaz'a Tüfad Adana Şubesi Yönetim kurulu üyesi Pro-lisans lı Osman Öngen tarafından Teşekkür Plaketi taktım edilirken, yine Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi  Doç. Dr .Abdullah Kılcı'ya da Osmaniye Tüfad Şube Başkanı Sinan Anıl takdim etti.

Öğle yemek arasından sonra, UEFA Pro Lisanslı Osman Öngel'in Futbolda Dar Alan Oyunları, takım halinde Savunma, Futbolda Dar Alan Oyunları, Pas ve Destek konularını teorik olarak, izah edip ilgi uyandırdı. Seminer değerlendirme ve kayıt ile Son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.