SU VE ENERJİ TASARRUFU

Borsa Yönetim Kurulundan Su ve Enerji tasarrufu mesajı.

Yaşam Yayın: 23 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.03.2023 23:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
95 okunma
Takip EtGoogle News

 

 Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu olağan haftalık toplantısı gerçekleşti.

Toplantı yönetim kurulu başkanı Ali Seçer’in açılış konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

Toplantıda, iklimsel değişimin tarımsal üretime etkileri değerlendirilirken kalite ve verimliliğin artırılması noktasında tarımda sulamanın öneminin dünyada her geçen gün daha da arttığına dikkat çekildi.

İlerleyen yıllarda yaşanılması muhtemel olan su kıtlığı ile mücadelede ve gelecek nesillerimize hayatta kalabilmeleri için temiz su kaynakları bırakmak için şimdiden gerekli tedbirlerin alınması ile bilinçlendirme çalışmaları ve bireysel olarak günlük hayatta uygulayacağımız basit tedbirler su tasarrufuna önemli katkılar sağlayacağı toplantıda görüşüldü.

Borsanın, Yeşil Enerji kullanımı yolunda devam eden GES projesinde gelinen son durumunda değerlendirildiği toplantıda, enerjinin de su kadar önemli olduğu görüşüldü.

Son hafta Ülke ekonomisinde yaşanan gelişmelere de değinilen toplantıda görüşülen diğer konular ise, 2 yılda bir olan Lisanslı depoların lisans yenileme süresinin 3 yıla çıkarıldığı, geçen hafta resmi gazete de yayınlanan  7740 sayılı  torba yasa ile yürürlüğe giren konular oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.