TARSUS'TA ÇOCUKLAR 23 NİSAN COŞKUSUNU YAŞIYOR

TARSUS’TA ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE DOLU ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR

Gündem Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 18:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
68 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Çocuklar, keyifli etkinlikler eşliğinde 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşarken, aynı zamanda eğlenme fırsatı buluyor.

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Tarsus Kültür Park’ında birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştiriyor. Yapılan etkinlikler arasında balon şişirme etkinliği, patlamış mısır ve pamuk şeker dağıtımı bulunuyor. Tarsus Belediyesi ile çocuklar hem eğleniyor, hem de 23 Nisan’ı doya doya yaşamanın keyfini çıkarıyor. Etkinlikler ücretsiz olarak 23 Nisan Salı gününe kadar devam edecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.