KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ MERSİN’DE ZİYARETLER YAPTI

EKMEN, KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ MERSİN’DE ZİYARETLER YAPTI

Siyaset Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 10:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
88 okunma
Takip EtGoogle News

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin’de bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Hasta, taziye ziyaretleri, düğün ve iş yeri açılışı gibi programlara katılan, Kurban Bayramı öncesi partisinin ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ile ayrı ayrı toplantılar yaparak bayram sürecinde yapılacak faaliyetlerle ilgili görüşlerini paylaşan Ekmen, yerel seçimler öncesi çalışmaların yoğunlaşacağını ifade etti.

TBMM’nin yoğun programına ara vermesinin ardından soluğu Mersin’de alan Ekmen, kentin sorunları ve çözüm önerileriyle ilgili çeşitli STK, dernek ve kişilerle görüşmeler yaptı. Mersin’in sorunlarının Ankara’ya taşınmasında izlenecek yol ile ilgili fikir alışverişi yapan Ekmen, DEVA Partisinin bu konulardaki yol haritasıyla ilgili de bilgiler aktardı.

Mersin’in çok büyük bir potansiyele sahip olduğunun altını çizen Ekmen, “Başka şehirlerde pek de mümkün olmayan ölçüde farklı alanlarda avantajları var. Ancak bu avantajlardan yeterince yararlanamıyor. Bir şehirde; tarım, turizm, lojistik ve sanayi aynı anda büyüyerek kapasite bulunuyor. Ancak kentin kaderine terk edilmişliği bu kapasitenin kullanılmasının önüne geçiyor. İnşallah yaptığımız çalışmalarda bu makûs kaderi tersine çevirmeye çalışacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.