ÖĞRENCİLERE KARNE EĞLENCESİ

Tarsus Kasım Ekenler Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Betül Ünlüer Yaman

Eğitim Yayın: 19 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.01.2024 18:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
98 okunma
Takip EtGoogle News

Kasım Ekenler Ortaokulu Aile Birliği Başkanı ve Öğretmenler Mahallesi Muhtar Aday Betül Ünlüer Yaman, Kasım Ekenler Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine karne hediyesi gibi Tarsus Gençlik Merkezine kampa götürdü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in önem verdiği Tarsus Gençlik Kampında, öncelikle Aile Birliği Başkanı Betül Ünlüler Yaman ve Gençlik Kampı Müdürü Tufan Dokuyucu ve Personelleri sayesinde öğrenciler unutamayacakları bir gün yaşadılar. Kasım Ekenler Ortaokulu öğrenciler kampta yılın ilk yarı yorgunluğunu ve karne sevincini arkadaşlarıyla doyasıyla kutladılar. Kamp sorumlusu Tufan Dokuyucu her kamp ziyaretçilerine gösterdiği ilgiyi öğrencilere de göstererek öğrenci velileri ve sorumlu öğretmenlerin teşekkürünü aldı. Öncelikle serbest dolaşım zamanında kamp görevlilerin gözetiminde çevre gezisi yapan öğrenciler yorgunluklarını Büyükşehir Belediyesinin ikramı olarak verilen Hamburgerlerini yiyerek attılar. Ocak başında kamp ateşi olarak ta sayılacak odun ateşinde ısındılar. Neşe içerisinde geçen süre sonrasında öğrencilere sürpriz eğlence olarak Dinozor kostümleriyle Kamp görevlisi Beden Eğitimi öğretmeni ile spor hareketleri yaptılar ve doyasıyla dans ettiler. Öğrencilerin coşkusu görülmeye değer bir andı ve bunu sağlayan Kasım Ekenler Ortaokul Aile Birliği Başkanı Betül Ünlüler Yaman’da öğrencilerin mutluluklarına vesile olan öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e , Kamp Müdürü Tufan Dokuyucu’ya ve Kamptaki tüm görevlilere gösterdikleri olağanüstü misafirperverliklerine okulumuz ve öğrenci velilerimiz adına teşekkür etti. Öğrenciler son olarak kırmızı araçla tüm kamp içi ve çevre alanını gezip tur attılar.

Kasım Ekenler Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Betül Ünlüer Yaman ve 8. Sınıf öğrencileri karne tatili olarak sayılacak Tarsus Gençlik Kampından gördükleri ilgiye karşılık yetkilileri alkışlayarak teşekkür ederek geldikleri kamptan ayrıldılar.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.