BAŞKAN SEÇER’DEN AKŞENER’E: “O CESUR BİR YÜREK”

SEÇER: “AMACIMIZ ORTAK; ÇOCUKLARIMIZI DAHA GÜZEL BİR TÜRKİYE'DE YAŞATMAK”

Siyaset Yayın: 02 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 02.05.2023 15:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
90 okunma
Takip EtGoogle News

Başkan Vahap Seçer, Millet İttifakı Ortağı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Mersin’de düzenlediği mitinge katıldı. Miting alanında coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Seçer, “Amacımız ortak; çocuklarımızı daha güzel bir Türkiye'de yaşatmak” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Millet İttifakı Ortağı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Mersin’de düzenlediği mitinge katıldı. Miting alanına gelen coşkulu kalabalığı selamlayan Başkan Seçer, halktan coşkuyla alkış aldı.

Mitinge katılan vatandaşlara hitaben konuşan Başkan Seçer, “14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu Çankaya'ya gönderecek, Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı Yardımcısı seçecek miyiz?” diye sordu ve kalabalıktan güçlü bir “Evet” cevabını aldı.

Seçer’den Akşener’e: “O, cesur bir yürek”

Başkan Vahap Seçer, mitingde yaptığı selamlama konuşmasında; “Akdeniz'in incisi Mersin'imin sıcakkanlı, yüreği sevgi dolu, cesur insanları; hoş geldiniz. Bugün Mersin'imizin çok değerli bir konuğu var, o cesur bir yürek, 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun demokrasi mücadelesindeki yol arkadaşı Meral Akşener; hoş geldiniz Sayın Genel Başkanım” dedi.

Millet İttifakı’na mensup tüm partilerin amacının daha güzel bir ülke inşa etmek olduğunu vurgulayan Başkan Seçer, “Amacımız ortak; çocuklarımızı daha güzel bir Türkiye'de yaşatmak. Hakkın, hukukun, adaletin, özgürlüğün, refahta hakça paylaşımın, mutluluğun hâkim olduğu bir Türkiye'de yaşatmak. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. 14 Mayıs'ta 13. Cumhurbaşkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu Çankaya'ya gönderecek miyiz? Sayın Meral Akşener'i 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yol arkadaşı olarak Cumhurbaşkanı Yardımcısı seçecek miyiz? Millet İttifakı’nı iktidara taşıyacak mıyız?” dedi ve vatandaşlardan da “Evet” yanıtını aldı.

Miting, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in konuşması ve ardından Mersin Milletvekili adaylarını tanıtmasıyla sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.