BAŞKAN YILDIZ, İLK NİKAHINI KIYDI

BAŞKAN YILDIZ; “SEVGİ, EMEK VE DAYANIŞMA İLE YÜZÜ GÜLEN TOROSLAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Yaşam Yayın: 25 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2024 18:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4 okunma
Takip EtGoogle News

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, göreve başlamasının ardından ilk nikahını kıydı.

Makbule Keskin ve Mehmet Bulut çiftinin nikah törenlerini gerçekleştiren Başkan Yıldız; “Medeni kanunun bana verdiği yetki ile ilk nikahımızı kıydık. En az onlar kadar heyecanlıyım” dedi.

“SOSYAL MEDYA’DAN BAŞKAN YILDIZ’A ULAŞTILAR”

31 Mart Yerel seçimler sonrası 1 Nisan sabahı Başkan Yıldız’a sosyal medya hesabından mesaj göndererek nikahlarını kıymalarını isteyen Makbule ve Mehmet çifti ise mutluluklarını ve heyecanlarını gizleyemedi.

Başkan Yıldız’a teşekkür eden genç çift; “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadınız. Teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Yıldız ise nikah töreninde Makbule ve Mehmet çiftinin verdiği “evet” cevabı sonrası aile cüzdanını her ikisine de teslim ederek, tebrik etti.

Genç çifte, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür dileyerek, ailelerini de tebrik eden Başkan Yıldız; “Mehmet ve Makbule kardeşim, 1 Nisan sabahı sosyal medya hesabından bize mesaj göndererek, selamlarını ilettiler ve; “Başkanım sen mutlu oldun, kazandın. Bu kenti yöneteceksin. Sen de bizi mutlu edersen çok seviniriz” diyerek nikahlarını kıymam için davet ettiler. Seve seve nikahlarını kıyacağımı kendilerine ilettim. Ben de çok mutlu oldum. Umarım bu nikah kendilerine bir ömür boyu mutluluk getirir. Çocuklarıyla, torunlarıyla mutlu bir hayat sürerler” diye konuştu.

BAŞKAN YILDIZ, GENÇ ÇİFTE AİLENİN ÖNEMİNİ ANLATTI

Başkan Yıldız ayrıca nikahın ardından genç çifte nasihatlerde de bulundu.

“Artık bir ailesiniz. Aile bütünlüğünü korumak için hayatın her anında, her dakikasında, her saniyesinde birlikte karar vereceksiniz. 20 yıldır evli bir belediye başkanı olarak söylüyorum. Evlilik, aile kurmak, çocuk sahibi olmak çok güzel. Sizi bir daha kutluyorum” ifadelerini kullandı.

.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.