Dünyada ilk kez

Doç. Dr. Özbozkurt ve Dr. Yeşilkuş, “Nörostratejik Yönetim Projesinin” sonuçlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sundu.

Eğitim Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 17:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
45 okunma
Takip EtGoogle News

Doç. Dr. Özbozkurt ve Dr. Yeşilkuş, “Nörostratejik Yönetim Projesinin” sonuçlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sundu.

Akademi Derneği Başkanı, bilim insanı ve köşe yazarı Tarsus Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı Gençlik Girişimi Programı Sürdürülebilirlik Elçisi ve Akademi Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Yeşilkuş, dünyada ilk kez literatüre kazandırdıkları ve ardından uygulamalı olarak gerçekleştirdikleri Nörostratejik Yönetim projesine ait araştırma sonuçlarını, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a takdim etti.

Nörostratejik Yönetim projelerini Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunan Doç.Dr. Onur Başar Özbozkurt ve Dr. Fatma Yeşilkuş, “Ülkemizin ihracat hedeflerine ulaşmasında büyük katkı sunacağını öngördüğümüz ve ihracat gerçekleştiren iş insanlarımızın strateji oluşturma süreçlerini beyin temelli olarak keşfettiğimiz bu önemli araştırmanın sonuçlarını sizlere takdim etmekten onur ve gurur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Özbozkurt ile Yeşilkuş ayrıca yaptıkları açıklamada, “Nörostratejik Yönetim projemizi beğenerek inceleyen ve kıymetli vaktini ayıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’ye tekrardan saygılarımızı ve teşekkürlerimizi iletiyoruz. Nörostratejik Yönetim projelerinin sonuçlarına ilişkin detayları yakın zamanda ülke genelinde kamuoyuyla paylaşıyor olacağız.” ifadesinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.