Ashâb-ı Kehf Şehitler Ormanı Fidan dikimi

Ashâb-ı Kehf Şehitler Ormanı Fidan dikimi etkinliği gerçekleşti

Yaşam Yayın: 21 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 21.03.2023 15:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
92 okunma
Takip EtGoogle News

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ashâb-ı Kehf Şehitler Ormanı Fidan dikimi etkinliği gerçekleşti.

Tarsus Kaymakamı, Tarsus Belediye Başkanı, kamu kurum ve kuruluşları, STK yöneticileri ile vatandaşların da katıldığı Ashâb-ı Kehf Taşkuyu mağarası yol ayrımında gerçekleşen Şehitler Ormanı Fidan dikimi etkinliğine iştirak eden Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, ormanlık alanların yaratılması, korunması, geliştirilmesi için farkındalık meydana getirecek etkinliklerin önemli olduğuna değinerek;

“Şehitlerimizin kanlarıyla vatan kıldığı ve bizlere emanet ettiği bu toprakları koruma, yeşillendirme, ülkemizin akciğerleri olan ormanlarımızı geliştirmek durumundayız. Kentimizdeki orman varlığının artırılması noktasında Tarsus Ticaret Borsası olarak da girişimlerimiz bulunmakta ve çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Bugün kü etkinlikte ve ormanlık alanlarla ilgili yapılan  çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyor, bu vesileyle bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.