TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023-2024 eğitim-öğretim yılında öğrenci kabulüne başlayacak

Eğitim Yayın: 21 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 21.07.2023 12:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
120 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanı Ali SEÇER, Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel GÜRBÜZ ve Mustafa TEKE, TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için İlçe Milli Eğitim Müdürü ile bir araya geldi.

TOBB’un Milli Eğitim Bakanlığı’yla birlikte mesleki eğitim ile reel sektörü birbirine entegre etmek ve iş dünyasının nitelikli elaman ihtiyacını gidermek amacıyla ülke genelinde yürüttüğü “81 İl’e 81 Okul” Projesi kapsamında, Tarsus’a kazandırılan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023-2024 eğitim-öğretim yılında öğrenci kabulüne başlayacak.

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanı Ali SEÇER, Tarsus Ticaret Borsası olarak eğitime yönelik yaptıkları desteklerin önemli kazanımlar olduğunu ifade ederek, “Özel sektör olarak, nitelikli çalışan bulamamaktan, mesleki eğitimin ihtiyaçları karşılamamasından şikayet ediyorduk. Mesleki eğitimde kamu-özel sektör iş birliğini artırmak, özel sektörün rolünü güçlendirmek istiyorduk. Mesleki eğitim, özel sektörün insan kaynağını karşılamada en önemli vasıta olsun istiyorduk. Tarsus’a kazandırılan Tarım Meslek okulumuzun bir an önce ara eleman ihtiyacımızı karşılamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.” Dedi.

Borsa Yönetim Kurulu’na ziyarette bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet METİN, Şube Müdürü Abdürrahim Turgut ve TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Akman, TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin son durumu hakkında bilgilendirme bulundular.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet METİN, “TOBB’un Tarsus’a kazandırdığı TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında öğrenci kabulüne başlayacak. Bu kapsamda çalışmalarımıza hız verdik. Bugüne kadar sizlerin de desteği ile hızlı bir şekilde yol aldık, bundan sonrada destekleriniz bekliyor, teşekkür ediyoruz.” Dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.