Çiçek yerine SMA hastalarına bağış

Abdullah Özyiğit’ten duyarlı çağrı; çiçek yerine SMA hastalarına bağış

Sağlık Yayın: 04 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.04.2024 16:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
34 okunma
Takip EtGoogle News

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde büyük bir farkla yeniden Yenişehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Özyiğit, kendisine tebrik çiçeği göndermek isteyen vatandaşlara çiçek yerine Mersinli SMA hastalarına bağış yapmaları çağırısında bulundu.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile birlikte Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Aydıncık Belediye Başkanı Özkan Kılıçarpa, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Mersin’deki SMA hastası bebekler için çağrı yaptı.

Başkanların imzası ile yayımlanan çağrıda tebrik çiçeği yerine Mersinli SMA hastası bebeklere bağış yapılması çağırısında bulunuldu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Mersin’de ve 7 ilçemizde sizlerin desteğiyle, kutlanmaya değer büyük seçim zaferleri kazandık. Kutlama amacıyla çiçek gönderen sevgili yurttaşlarımızdan, belediye başkanlarınız olarak önemli bir ricamız var. Çiçek göndermek yerine Mersinli SMA’lı çocuklarımıza bağış yapmanız, bizleri çok daha mutlu edecektir. SMA’lı çocuklarımıza bağış yapabilmeniz için iletişim bilgileri şöyledir:

Azra Bebek / sma.azrabayram

Mahmut Aras Bebek / smamahmutaras

Mehmet Ali Bebek / sma.mehmetali.destek

Yiğit Aras Bebek / yigitarastunc_mersin.yedek”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.