KENT KONSEYİ VE ODTÜ

KENT KONSEYİ VE ODTÜ’DEN SÜRDÜRÜLEBİLİR ŞEHİRCİLİK İÇİN İŞBİRLİĞİ

Teknoloji Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 11:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
150 okunma
Takip EtGoogle News

Mersin Kent Konseyi ile ODTÜ İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde ‘Tanıtım Buluşması ve İşbirliği Protokolü’ imza töreni gerçekleşti.

Tören açılışını Mersin Kent Konseyi Başkanı Ayferi Tuğcu yaptıktan sonra, ODTÜ İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Barış Salihoğlu, protokolün gerçekleştirilme amaçlarından bahsetti.

Mersin Kent Konseyi ile ODTÜ İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde ‘Tanıtım Buluşması ve İşbirliği Protokolü’ imza töreni gerçekleşti. Törende Mersin Kent Konseyi Başkanı Ayferi Tuğcu açılışı yaparken, ODTÜ İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Barış Salihoğlu, protokolün hazırlanma ve imza sebepleriyle detayları hakkında bilgi verdi.

Tuğcu: “Mersin’de toplumsal değer yaratmaktan mutluluk duyuyoruz”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.