TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Borsayı Ziyaret etti.

Gündem Yayın: 17 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.07.2023 15:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
101 okunma
Takip EtGoogle News

Adalet Bakanlığı ve TOBB  işbirliğinde düzenlenen "Yargı ve İş Dünyası Sempozyumu" için Adana’ya gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, sempozyumun ardından,  Tarsus Ticaret Borsasının etti. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Tarsus Ticaret Borsası’nı ziyaretinde Borsanın kuruma ve kente kazandırdığı projeleri hakkında yönetim kurulu Başkanı Ali Seçer’den bilgi aldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Borsanın GES, Lisanslı Depo, E-Şarj istasyonu ile örnek bir kurum olduğuna değinerek başarılı çalışmaları için Borsa Yöneticilerini tebrik etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, Borsanın meclisi ile birlikte tek ses olarak çalıştıklarını, kente ve kuruma dair kazanımların arttırılacağını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.