KARIŞ: İNANIN ÇALIŞA ÇALIŞA KAZANACAĞIZ!

. Esnaf ve hane ziyaretleri gerçekleştiren Karış, halkın sorun, öneri ve taleplerini yerinde dinliyor.

Siyaset Yayın: 26 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 26.05.2023 14:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
89 okunma
Takip EtGoogle News

Gelecek Partili Hamit Karış, Millet İttifakı Mersin İl Başkanlarıyla birlikte seçim çalışmalarına devam ediyor. Esnaf ve hane ziyaretleri gerçekleştiren Karış, halkın sorun, öneri ve taleplerini yerinde dinliyor.

Gelecek Partili Karış, 2. Tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimleri için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mersin il ve ilçe başkanları ile mahalle mahalle gezen Karış, Millet İttifakı'nın vaatlerinden bahsederek vatandaşlara bilgilendirmede bulunuyor. Ziyaretleri ile ilgili genel bir değerlendirmede bulunan karış 28 Mayıs'ta büyük bir zaferle sandıktan çıkacaklarını belirterek:" seçimlere çok az bir süre kaldı. Bizler de bu süreçte millet ittifakının il ve ilçe başkanları ile Mersin'imizdeki vatandaşlarımızı ziyaret ediyor millet ittifakının ve Kılıçdaroğlu'nun vaatlerinden bahsederek bizzat, birebir bilgilendirmede bulunuyoruz. Umut ediyoruz, çalışıyoruz. İnanıyoruz ki 28 Mayıs günü kazanan millet olacak. Lütfen herkes vatandaşlık görevini beni getirip oy kullansın ve sandıklara sahip çıkalım. Çalışa çalışa kazanacağız." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.