KADINCA Gazetesi

“Geçmişten Günümüze” Resim Sergisi

Sanat Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 11:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
114 okunma
Takip EtGoogle News
“Geçmişten Günümüze” Resim Sergisi
Tarsus Mehmet Bal Sanat Galerisinde Ressam Nagihan Kargılı Tokgöz İlk kişisel Resim sergisini açtı. Daha önce karma Resim Sergisinde eserlerini sergiliyen Ressam Nagihan Kargılı Tokgöz, İlk kişisel sergisinde dostları ve sanat sever yalnız bırakmadı.
“Geçmişten Günümüze” Resim Sergisindeki eserler Nagihan Kargılı Tokgöz’ün sanat hayatının bir yansımasıydı.
Serginin açılışına birçok ressamın hocalığını yapan Ressam Nurettin Gözen, Araştırmacı Yazar ve Ressam Hikmet Öz, Tarsus Kent Konseyi Başkanı Ayşegül Butcher ve Komisyon Üyeeleri, TARSADER Başkanı Osman Homurlu, Atatük Düşünce Derneği Başkanı Gökhan Arkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ressamlar ve sanat sever vatandaşlar katıldı.
Sanatçı dostlardan Seyfettin Zeybek’in Kemanı eşliğinde ve Ahmet Deniz’in nostalji şarkılarıyla açılışın suprizini yaparak açılışa renk kattılar.
Yoğun geçen açılışla başlayan Ressam Nagihan Kargılı Tokgöz’ün “Geçmişten Günümüze” kişisel Resim Sergisi 25-30 Eylül tarihleri arasında Tarsus Mehmet Bal Sanat Galerisinde sergilenecek.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.