BOZDOĞAN SEVGİSİ GÜMBÜR GÜMBÜR

Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan’a büyük coşkulu karşılamalar.

Siyaset Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 20:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
72 okunma
Takip EtGoogle News

Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

Bozdoğanları her yerde olduğu gibi hafta sonunda da yaptıkları mahalle ziyaretlerinde Mantaş, Ailiefendi, Aliağa, Hasanağa, Atalar, Yeşilkuyu, Köselerli, Kulak, Bahşiş ve Yeşiltepe mahallelerinde yoğun olarak mahalle sakinlerince sevgiyle karşılandı.

Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile birlikte Memleket Partisi Tarsus Belediye Partisi Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan, Memleket Partisi İlçe Başkanı Ömer Yalçın Meclis Üyeleri birinci sıra Fikri Kaplan, Yusuf Yıldızbakan, diğer meclis üyeleri ve partililer katılım sağladılar,

Yeşiltepe Mahallesinde büyük sevgiyle karşılanan Memleket Partililer Bozdoğan’a uzun bir süre sevgi gösterisinde bulundular. Burada Mahalle Muhtarı İmadettin Söylemez’in özel karşılama organizasyonu dikkat çekici ve muhteşemdi. Yeşiltepe Salah Gökmen Sosyal Tesisleri önünde yapılan karşılama proğramında davullar susmadı, alkışlar durmadı. Bozdoğanlara büyük tezahüratla Yeşiltepeliler Başkanlarını bağırlarına bastılar. Buranın bir özelliği de vardı Memleket Partisi Tarsus Belediye Meclis üyesi sıralamasının birinci üyesi Fikri Kaplan Yeşiltepe sakinlerindendi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan heyetinin Yeşiltepe toplantısında ilk hoş geldin konuşmasını Muhtar İmadettin Söyleme yaptı. Muhtar konuşmasında “ Çok değerli Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan, Tarsus Belediye Başkan Adayımız Ozan Bozdoğan, Yeşiltepe’nin evladı Memleket Partisi Belediye Meclis üyesi Fikri Kaplan, Memleket Partisi Başkan ve üyeleri toplantımıza icabet ettiğiniz için  Yeşiltepeliler adına hepinize teşekkür ediyorum. Ben muhtarlığa başkanımla beş yıl önce başlamıştık. Ben mahallem için başkanımdan ne istediysem imkanlar halinde gerçekleştirdik. Dün olduğu gibi bugünde başkanımızın yanındayım kendisine yapılan haksızlıkla karşısında dik durdu ve bizde sonuna kadar dik durması için desteklerimizi esirgemeyeceğiz 31 Mart günü gerekeni yapacağız. Yolun açık olsun Başkanım” dedi.

Yeşiltepe Mahalle Muhtarından sonra Memleket Partisi Tarsus Belediyesi 1. Sıra meclis üyesi Fikri Kaplan hemşerilerine seslendi. “ Değerli ablalarım, amcalarım, kardeşlerim kısacası benim canlarım ben sizlerin evladıyım içinizden biriyim. Şu anda karşınıza Belediye Meclis üyesi adayı olarak karşınızdayım. Yıllarca bize önem vermeyen geçmiş siyasilerin yapmadıkları değeri Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan yaptı. Aramızdan sizleri temsil etmek için beni seçti, bizlere değer verdi kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart’a seçimi Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayımız Ozan Mehmet Bozdoğan ile kazanıp yarım kalan projeleri halk adına bitireceğiz. Sizlerin temsilcisi olarak her sorununuzla ilgileneceğim sizler belediyeye başkanımla çay içmeye gideceksiniz size söz veriyorum.” Dedi.

Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan yaptığı kısa konuşmasında “ Bizlere gösterdiğiniz bu güzel karşılamaya, sevginize hayran kaldım iyi ki varsınız, ben iyi ki sizlerleyim hepinize çok teşekkür ediyorum. Sayın Yeşiltepeliler ben siyasetçi değilim sadece Babama, Yol arkadaşıma ve sizlerin olduğu gibi Belediye Başkanımıza yapılan haksızlıklara karşı olmak için buradayım. Ve sonuna kadar hak yerine gelinceye kadar mücadelemize devam edeceğim. Bu güne kadar halk için çalışan, halka kazandıran, ranta geçit vermeyen, öğrencilerin yanında olan, kadın haklarını savunan gerçek bir Atatürkçü kalbi insan sevgisiyle çarpan Belediye Başkanımıza gerçek sahibine bırakıyorum. Dedi

Uzun alkışlardan sonra Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan şöyle konuştu. “ Çok değerli Yeşiltepeliler her zaman olduğu gibi bugünde beni bağrınıza bastınız sizlere teşekkür ediyorum. Sayın Meclis üyem Fikri Kaplan sizlere söz verdi tüm işlerinize öncü olacak tüm meclis üyelerimde aynı tertemiz güvenilecek mevcut üyelerimiz var. Ben bunu yeni söylüyorum benim meclis üyelerim çok güzel bir duygu güvenmek. Evet yeni bir sayfa açacağız inşallah sizlerle birlikte. Çalışanı, halka yardım edeni, hizmet edeni bazı siyasiler sevmiyor güçlerini kullanıp hak yiyorlar. Dört parti birleşip Haluk Bozdoğan’ın seçilme hakkını engellediler. Mezarda bir araya gelmek istemeyenler Haluk bozdoğan seçime girmesin diye birlikte hareket ettiler. Bu ne büyük bir korku, ama haklılar korkmalarında çünkü benim yanımda halk var sizler varsınız. Beni sevmemişler neden çünkü ekmek fiatı 1 TL dedim CİMER’e şikayet edildim. Bakanlığın yapmadığı ihale açıp kimsenin girmediği Kültür Merkezini Tarsuslulara kazandırdık, Bir şehrin olmassa olması olan Kent Meydanını yaptık hemde proje konusunda ödül alarak, Türkiye’de ilk olan İşçi yerleşkesini hizmete hazırladık, Kadınlarımızın en büyük ihtiyacı yavruları için altı olan kreş sayısını 24 de getirdik, Tarsus ikiye bölünmesin dedik yapamazsınız dediler yaptık. Tren hattı yer altına alındı 120 dönüm yeşil alan kazandık. Karboğazını Turizmde büyük rol oynayacak olan kayak merkezini Tarsus İmar adına aldık, TIP Fakültesi için arsa bağışladık bu güne kadar yapmadılar ama inşallah yine biz yapacağız. Yani dostlar yaptıklarımızı saymakla burada bitiremeyiz beş yılda 250 ye yakın açılış yaptık ve devam eden bir çok projeler var inşallah önümüzdeki ikinci beş yılda yine biz bitireceğiz. Benim beş yıldır mecliste tekrarladığım bir söz var “Halk her şeyden üstündür” siz ne derseniz o olur 31 Mart’a da ne derseniz o olacak. Seçim günü kullanacağınız oy pusulasında Memleket Partisi Başkanlık seçimi 3. Sırada, Meclis Üyeleri seçimi 4. Sırada yer almaktadır dikkatli olalım oylarınız çok değerlidir.”dedi

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.