“BABALAR GÜNÜ” ETKİNLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR ATGİRMEZ KADIN VE ÇOCUK ATÖLYESİ’NDE “BABALAR GÜNÜ” ETKİNLİĞİ

Gündem Yayın: 17 Haziran 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 17.06.2023 12:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
104 okunma
Takip EtGoogle News

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığına bağlı Tarsus Günyurdu Mahallesi Atgirmez mevkiinde bulunan Kadın ve Çocuk Atölyesi’nde “Babalar Günü” dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Babaların yanı sıra annelerinde katılım gösterdiği programda Büyükşehir Atgirmez Kadın ve Çocuk Atölyesi’nin imkanlarından faydalanan çocuklar, sürprizleriyle renk kattılar.

Yaptıkları rengarenk resimlerle babalarına sevgilerini gösteren çocuklar, Babalar Günü panosu ve ‘Benim Babam bir kahraman’ sanat çalışması gerçekleştirdiler.

Öğretmenlerinden aldıkları eğitimleri başarılı bir şekilde sergileyen çocuklar, duygu dolu anların yaşandığı programda masallar anlatıp, babalarıyla birlikte akıl oyunları ve el becerisini geliştiren oyunlar oynadılar.

Oldukça eğlenceli geçen programda bol bol fotoğraflarda çekildi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.