BAŞKAN YILDIZ’A TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a tebrik ziyaretleri devam ediyor

Siyaset Yayın: 19 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.04.2024 09:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4 okunma
Takip EtGoogle News

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Hayırlı olsun ziyaretine gelen vatandaşların yanı sıra mahalle muhtarları, STK, kurum ve kuruluş temsilcilerini makamında ağırlayan Başkan Yıldız, sabahın erken saatlerinde ise esnafı ziyaret ederek hatırlarını soruyor.

Misafirleriyle tek tek ilgilenerek taleplerini dinleyen Başkan Yıldız, bir yandan belediye çalışmalarıyla ilgili planlamalarını yaptıklarını bir yandan da herkesin görüş ve önerilerine açık olduklarını söyledi.

“YÜZÜ GELEN, NEFES ALAN TOROSLAR İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Başkan Yıldız; “Toroslar çocuğuyuz. Burada doğduk ve büyüdük. Halkımızın teveccühü ile çok şükür ki Toroslar Belediye Başkanı olarak göreve başladık. Bizleri bu göreve layık gören tüm Toroslar halkına teşekkür ediyorum. Onların bize duyduğu güveni asla boşa çıkarmayacağız. Katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla Toroslar’ı birlikte yöneteceğiz. Yüzü gülen, nefes alan Toroslar için mücadelemizde bizi yalnız bırakmayan dostlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu

Vatandaşlar da Başkan Yıldız’a; “Hayırlı olsun başkanım. Başarılarınızın devamını dileriz” temennisinde bulunarak teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.