CHP’li Palamut’tan 23 Nisan mesajı

23 NİSAN BİR MİLLETİN DİRENİŞİ VE DİRİLİŞİDİR

Gündem Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 09:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
51 okunma
Takip EtGoogle News

Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunun ilan edildiği 23 Nisan 1920 tarihinin bir milletin direnişi ve dirilişi olduğunu vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışını yayınladığı mesajla kutladı.

23 Nisan’ın Türkiye milli tarihinin başlangıcı ve yeni bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Başkan Palamut, “Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunun ilan edildiği 23 Nisan 1920 tarihinin bir milletin direnişi ve dirilişinin simgesidir. Saraydan alınan egemenlik, kayıtsız şartsız millete verildi. Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten tüm dünya çocuklarına en büyük armağandır. Kurtuluş mücadelesi veren tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyor, çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.