MUSA CEYLAN CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Musa Ceylan: "Sosyal, Demokrat Bir Belediyeciliğin Nasıl Bir Şey Olduğunu İnsanlara Göstereceğiz"

Siyaset Yayın: 14 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 14.11.2023 15:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
236 okunma
Takip EtGoogle News
Musa Ceylan: "Sosyal, Demokrat Bir Belediyeciliğin Nasıl Bir Şey Olduğunu İnsanlara Göstereceğiz"
Musa Ceylan, 14 Kasım Salı günü  saat 12 00’ de CHP Tarsus İlçe Başkanlığı Binası’nda basın toplantısı yaparak Tarsus Belediye Başkan A. Adaylığını açıkladı.
Musa Ceylan konuşmasında şu ifadelere yer verdi.
"Türkiye tarihinin en zor ekonomik ve sosyal olarak sıkıntılı bir dönemini yaşıyoruz. Böyle bir dönemde Tarsus'tan Belediyeye Aday Adayı olmanın ne kadar zor bir şey olduğunun zor bir görev üstleneceğimin bilincindeyim.
Partimde çok değerli arkadaşlarımla bu sürece girdik, şu an bir 7-8 arkadaş aday adayı oldu, birçoğuyla görüştüm ve centilmence bir yarış içerisinde olacağımızı birbirimize söyledik ve hangimiz aday seçilirse diğerleri hepimiz onun ve partimiz için mücadele edeceğimizi, birlikte çalışacağımızı, ilkesel olarak birbirimize bildirdik.
Birlikte bir Emek ve Demokrasi cephesi oluşturarak ancak bu seçimi alabiliriz. Birlikte başaracağız. Sosyal, Demokrat bir belediyeciliğin nasıl bir şey olduğunu insanlara göstereceğiz" diyerek sözlerine devam etti.
* Musa Ceylan Kimdir?
Musa Ceylan, 1965 yılında Tarsus Yeşilyurt Mahallesi'nde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Tarsus'ta tamamladı. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi alanında yaptı.
Ekonomi ve Maliye alanında dersler verdiği Dosya Akademi Kariyer Merkezini kurdu.
Kaymakamlık, müfettişlik ve uzmanlık sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik verdiği eğitimlerle kamu kuruluşlarında ve bankalarda görev yapan binlerce öğrenci yetiştirdi.
Ekonomi ve Maliye alanında yazdığı kitapları birçok üniversitede ders kitabı olarak okutulmaktadır.
Ulusal ve uluslararası ölçekli Birçok TV kanalında ekonomi ve politika konusunda çeşitli programlara katılmaktadır.
Daha lisedeyken başlayan siyasal yaşamı, üniversite döneminden günümüze kadar hak, hukuk, adalet ve demokrasi mücadelesi olarak aralıksız devam etmiştir.
Akademik demokratik mücadele alanında kuruculuğunu yaptığı Siyasal Bilimler Fakültesi Öğrenci Derneği SBF-Der başkanlığı görevini yürütmüştür. Yine demokratik mücadele alanında Evrensel İnsan Hakları Derneği kuruculuğunu ve genel başkan yardımcılığı görevini yürütmüştür.
Uzun yıllar mezun olduğu Mülkiye camiasının, Mülkiyeliler Birliği Derneği'nde yöneticilik yapmıştır halen Mülkiyeliler Birliği Vakfı Yönetim Kurulu üyesidir.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.