‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’

TADER Genel Başkanı Semih Özsu ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’ nedeniyle mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 12:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
63 okunma
Takip EtGoogle News

‘’Gazeteciler; Demokrasinin ve çağdaş yaşamın vazgeçilmez unsurudur’’.

Başkan Özsu mesajında;’’ Kamu yararını her zaman ön planda tutarak, toplumu doğru, ilkeli ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren gazeteciler, demokrasinin ve çağdaş yaşamın vazgeçilmez unsurudur.

İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik; insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yapan gazetecilerimiz mesai saati gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için fedakârca çalışmaktadır.

Bu anlamda, TADER olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar derneğimize her zaman büyük destek veren yerel basınımıza da ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Büyük fedakârlık ve emek gerektiren bu önemli mesleği layıkıyla yerine getirmeye çalışan Mersin, Tarsus ve diğer ilçelerimizde faaliyet gösteren, yerel gazetecilerimizin, ulusal ajans temsilcilerimizin ve ulusal basın çalışanlarımızın ‘’10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ ‘’nü en içten duygularımla kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum’’ dedi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.