2. Tarsus Festivali

2. Tarsus Festivali için çalışmalar başladı

Kültür Yayın: 21 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 21.07.2023 12:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
158 okunma
Takip EtGoogle News

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen “Tarsus Festivali”nin ikincisi için çalışmalar başladı.

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanı Ali SEÇER, Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel GÜRBÜZ ve Mustafa TEKE  ‘nin konuk ettiği, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İbrahim Evrim, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Koordinatörü Bengi İspir Özdülger, festival yönetiminden Ali Cerrahoğlu ve Çağan Coşkuner’in Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulunu ziyaretinde, Kasım ayında yapılması planlanan 2. Tarsus Festivali hakkında görüşlerini bildirdiler.

'’Şahmeran Yılı’nda Buluşalım’’ temalı 2.Uluslararası Tarsus Festivali 3-4-5 Kasım 2023 tarihinde yapılacak 2. Tarsus Festivali’nde ortak payda olan Tarsus ve tanıtımı için görüş ve önerileri değerlendirilen ziyarette iş birliği ve destek vurgusu yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.