PARK VE YEŞİL ALANLARDA ÇALIŞMALAR SÜRDÜRÜYOR

YENİŞEHİR BELEDİYESİ PARK VE YEŞİL ALANLARDA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Yaşam Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 10:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
117 okunma
Takip EtGoogle News

Mersin Yenişehir Belediyesi, vatandaşların keyifli bir şekilde vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla ilçe genelindeki park ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Yenişehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentteki parklarda çocukların güvenle oyun oynamalarını sağlamak, vatandaşların dinlenebilmeleri ve keyifli vakit geçirebilmeleri amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Parklarda bulunan çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin bakım ve onarımını düzenli olarak yapan Yenişehir Belediyesi, parklardaki oturma gruplarını da yenileniyor. Park aydınlatmalarında oluşan arızaları anında gideren Yenişehir Belediyesi ekipleri zemin onarımlarını da gerçekleştiriyor.

Halkın doğayla daha fazla iç içe olmasını sağlamak için keyifli ve ferah mekanlar sunan Yenişehir Belediyesi, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile spor alanları oluştururken, yeşillendirme çalışmalarıyla şehrin estetiğine katkı sağlıyor. Yaz aylarında vatandaşların nefes alabildiği park ve yeşil alanlarda sulama, budama ve çim biçme çalışmalarının yanı sıra parklardaki ağaçların ilaçlamaları da yapılıyor. Vatandaşlardan gelen talepleri de yerine getiren Yenişehir Belediyesi park ve yeşil alanlardaki tüm peyzaj çalışmalarına kent estetiğine uygun bir biçimde devam ediyor.

Yenişehirli vatandaşlar park ve yeşil alan çalışmalarından memnuniyetlerini dile getirirken, Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e de teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.