BASAMAK ANADOLU & FEN LİSESİ

Basamak Anadolu & Fen Lisesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Eğitim Yayın: 11 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.09.2023 12:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
90 okunma
Takip EtGoogle News

Basamak Anadolu & Fen Lisesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

 Basamak Anadolu & Fen Lisesi Okul Müdürü Devrim Karakuş, 11 Eylül 2023'te başlayacak olan eğitim-öğretim yılı öncesinde bir mesaj yayınladı. Karakuş'un mesajı şu şekildedir:

"Değerli Mersin Halkı, Sevgili Öğrencilerimiz, Kıymetli Velilerimiz ve Eğitim Camiası,

Yarın, yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanı ve coşkusu içindeyiz. Bu vesileyle, tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilere başarılı bir yıl diliyorum.

Basamak Anadolu & Fen Lisesi olarak, geçmişte olduğu gibi bu yıl da Mersin'de eğitimdeki başarımızla öne çıkarak, şehrimizin en önemli eğitim kurumlarından biri olma misyonunu sürdürmekte kararlıyız. Öğrencilerimize sunduğumuz kaliteli eğitim ve katkılarımızla, Mersin eğitim camiasında sadece bir okul değil, bir başarı öyküsü yazdık.

Geçtiğimiz dönemlerde elde ettiğimiz başarılarda, tercübeli ve yetkin eğitim kadromuzun büyük katkısı vardır. Yeni eğitim-öğretim yılında da, alanında uzman, deneyimli ve tutkulu öğretmenlerimizle birlikte, öğrencilerimize en iyi eğitimi sunma konusunda kararlıyız.

Eğitimin, bir toplumun en değerli yatırımı olduğuna inanıyoruz. Bu yüzden, her bir öğrencimizin yeteneklerini en üst seviyede geliştirebilmesi, bilgiye erişimi ve bu bilgiyi kullanma yeteneği kazanması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dilerken, velilerimizden aldığımız destek için de teşekkür ederim. Mersin'de, eğitimde mükemmeliyeti hedefleyen bir okul olarak, Basamak Anadolu & Fen Lisesi'nin kapıları her zaman sizlere açıktır."

Saygılarımla,

Devrim Karakuş

Basamak Anadolu & Fen Lisesi Okul Müdürü

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.