“ Büşra Yıldırım Beauty”

SİZİ BİZ, KALBİNİZİ AŞK GÜZELLEŞTİRİR !

Sağlık Yayın: 07 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 07.04.2024 10:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
76 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus’ta güzellik salon zincirine en son yeniliklerle “ Büşra Yıldırım Beauty” açıldı.

İşletmeciliğini Büşra Yıldırım’ın yaptığı Güzellik Salonu Öğretmenler Mahallesi 2927 sokakta hizmete girdi.

Açılışa Öğretmenler Mahallesi Muhtarı Betül Ünlüler Yaman’ın yanı sıra muhtarlarımızdan Emrah Kara, Ozan Manay ve çok sayıda davetliler katıldılar. Açılış kurdelesini Öğretmenler Mahalle Muhtarı Betül Ünlüler Yaman ile birlikte açılış kurdelesini kesen davetliler, sunulan ikram Kokteyl de eşlik ederek renk kattılar.

“ Büşra Yıldırım Beauty” salonun sahibi Büşra Yıldırım ile yaptığımız görüşmede güzellik salonunda verilecek hizmetler konusunda şu açıklamalarda bulundu. “ Salonumuzu günümüze uygun son gelişmiş cihazlarla ve konusunda uzman kişilerin hizmetleriyle bizi tercih edenlere en güzel hizmeti vermeye hazırız. Salonumuzu açmadan önce sloganımızı da hazırlamıştık işimizde iddialıyız. “Sizi Biz, Kalbinizi Aşk Güzelleştirir” dedik ve işimizi aşkla yapıyoruz. Salonumuzda Lazer Epilasyon, Bölgesel zayıflama, Medikal Cilt Bakımı, Dudak Dolgusu, Botoks,Altın oran Kaş alımı ve tüm kuaför işlemleri olarak sıralayabiliriz. Alışa gelmiş sıradan kuaför hizmetleri çok gerilerde kalmıştır. Salonumuzu tercih ederek gelen değerli halkımız buradaki hijenliği, ilgiyi ve konularında deneyimli kadromuzu gördükten sonra bir dahaki tercihleri biz olacağımızdan eminiz.” Dedi.

ZİRVE ve KADINCA  Gazetesi Yazı Ailesi olarak  “ Büşra Yıldırım Beauty” salonu ailesine en güzel dileklerimizle hayırlı olsun diyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.