Öğretmenler Mahallesine Kadın Muhtar Adayı BETÜL ÜNLÜER YAMAN

Öğretmen Mahallesi Muhtar Adayı Betül Ünlüer Yaman Gazete Haber Merkezimizi ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 17 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 17.08.2023 15:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
237 okunma
Takip EtGoogle News

Öğretmen Mahallesi Muhtar Adayı Betül Ünlüer Yaman Gazete Haber Merkezimizi ziyaret etti.

Gazetemizin Kurucusu ve sahibi Ferhat Günaştı ile görüşerek Tarsus Öğretmenler Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Öğretmenler Mahallesi Muhtar Adayı Betül Yaman Ünlüer ile yaptığımız görüşmede öncelikle güncel konulardan bahsedip konular hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Daha sonra muhtarlık konusundaki Öğretmenler Mahallesi Muhtar Adaylığına gelince Betül Ünlüer Yaman muhtar seçildikten sonra hazırladığı projeler hakkındaki çalışmalarını anlattı.

“ Ben bir ev kadını olarak Öğretmenler Mahallemizde Yapılacak olan seçimlerde Muhtarlık adaylığımı açıkladım ve çalışmalarıma başladım. Ev kadınıyım dediğimde evde oturan bir kadın değilim kendi çapımda STK’lara üye olup faydalı bir birey olmaya gayret ediyorum. Örnek verecek olsam yedi yıl Tarsus Kasım Ekenler Orta Okulunda Aile Birliği Başkanı olarak görev yapmaktayım. Geçen yedi yıl boyunca öğrencilerimize bir anne gibi davranarak velilerimizin güvenini aldım ve halen Başkanlık görevim devam etmektedir. Bu aktif çalışmamı Öğretmenler Mahallesi Muhtarı olarak devam ettirmek amacındayım. Mahallemiz Tarsus’umuzun en gözde mahallelerinden biridir. Bu nedenle muhtar olarak mahallemiz sınırları içerisinde bulunan Hastaneler, SGK, Belediye Sosyal Tesisleri, Eğitim Kurumları, Kültür varlıklarımıza daha çok sahiplenerek güncelleştirmeliyiz. Belediye Başkanlığı hangi partiden olursa olsun mahallemize yapılacak olan hizmetlerde Belediye birimlerine öncülük edip hizmetin gelmesini sağlamaktır. Parkların ve yeşil alanların daha çok olması için imkan sağlamak ve olanları korumak olacaktır. Mahalle sakinlerimiz arasında bulunan yardıma muhtaç ailelerin her zaman yanlarında olarak Sosyal Yardımlaşma ve Hayır sever vatandaşların yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak olacaktır. Burada saymakla bitiremeyeceğim bir çok yapılabilecek hizmetler var inşallah o gün geldiğinde sloganımızda belirttiğim gibi “Sizlerin sesi, benimle daha güçlü çıkacak, Mahallemiz için birlikte çalışalım” diyorum.” Dedi.

Tarsus Öğretmenler Mahallesi Muhtar Adayı Betül Ünlüer Yaman ile yaptığımız sohbet ile muhtarlığa en güçlü aday olarak hazırlıklı olduğunu bizlere yansıttı. Öğretmenler Mahalle seçmeninin tercih ederek Muhtar olarak görmek istediğimiz Betül Ünlüler Yaman’a çıktığı bu kutsal görevde KADINCA ve ZİRVE Gazetesi yazı Ailesi olarak Başarılar diliyoruz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.