“Genç Muhtarınızla Yenilik Zamanı”

Tarsus 82 Evler Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim AKTAZ

Gündem Yayın: 13 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.01.2024 16:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
662 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus 82 Evler Mahalle Muhtar Adayı İbrahim Aktaz, muhtar seçim çalışmalarına hızlı başladı. 82 Evler Mahallesinde ziyaret ettiğimiz Muhtar adayı İbrahim Aktaz, doğup büyüdüğü mahallesinde bu güne kadar önem verilmeyen ve yapılamayan hizmetleri muhtar seçildiği zaman hazırladığı projelerini anlattı.

“ Mahallemizin daha güzel, daha temiz, daha sosyal ve her konuda daha aktif olması için önderlik yapıp muhtar adayı olmak istedim. Mahallemizin sorunlarını biliyorum çünkü ben bu mahallede yaşıyorum. Bu güne kadar yapılan hizmetleri göz ardı edemeyiz, ancak çağa uyum sağlamak gerek. Gençlerimizin başka mahallelerde olan bizde hiç olmayan sosyal mekanların, etkinliklerin yapılmasını sağlamak ve elbirliği ile mahallemizin tercih edilebilir güvenli ve güzel bir mahalle olarak anılmak. Tercih edilip muhtar seçildiğim zaman yapacağım çalışmalarımı ve projelerimi şöyle sıralayabilirim.

“Mahallemizde kentsel dönüşümünün bir an önce başlamasını sağlamak, Yazın en büyük sıkıntı çektiğimiz sinekle olan mücadelemiz. Bu sorunu zamanında yapılması için uyarıda bulunarak “Larva” döneminde sorunu çözmek, Kanalizasyon, elektrik, su ve bozuk yolların onarılması için hiç zaman kaybetmeden mahalle sakinlerimizin rahatını sağlamak, Mahallemizde sosyal yardıma ihtiyacı olan ailelerin yardımına muhtarlık aracılığı ile en kısa zamanda yardım gelmesini sağlamak ve gizliliğini korumak, Mahallemiz sakinleri ile sosyal Yardımlaşma Derneği kurup ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin kırtasiye ve diğer ihtiyaçlarını gidermek. Üniversiteli öğrencilerimize katkı sağlamak, Mahallemizin taziye evinin yapılmasında öncü olacağız, Gençlerimiz için spor alanlarının olmasını sağlayacağız, parkımızın tüm Tarsusluların ziyaret etmelerini el birliği ile sağlayacağız ve daha birçok yapılması ve olması gereken ihtiyaçları biliyoruz. Tek tek 82 Evler Mahalle sakinlerimiz için sorunları çözeceğiz. Afişlerde kullandığım sloganı buradan da söylemek istiyorum “Genç Muhtarınızla Yenilik Zamanı” diyorum.” dedi

Tarsus 82 Evler Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Aktaz, 1989 doğumlu İlk, Orta ve Lise ÖĞRENİMİ Tarsus’ta tamamlayan Aktaz, 4 yıllık Uluslararası İlişkiler ve ardından 2 yıllık Muhasebe ve Vergi Yönetmenliği Üniversite mezunu olan 82 Evler Mahalle Muhtar Adayı İbrahim Aktaz, uzun yıllar gönül verdiği, çiftçilikle ekmek parasını kazanıyor. Genç 82 Evler Muhtar Adayı İbrahim Aktaz evli ve dört çocuk sahibi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.