TARSUS BELEDİYESİ’NDEN DİKKAT ÇEKİCİ PANKART

BAŞKAN BOZDOĞAN TARSUSLULARI HEYECANLANDIRAN BİLBOARDLARI DÖRT BİR YANA ASTIRDI

Siyaset Yayın: 17 Haziran 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 17.06.2023 12:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
164 okunma
Takip EtGoogle News

Yıllardır il olmayı bekleyen Tarsus, mücadelesini kazanıyor. Tarihi misyonuyla, bütün dinlerin ortak buluşma yeri olmasıyla,  tarımıyla, turizmiyle ve ilklerin kenti olmasıyla il olmak için gün sayıyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan şehrin dört bir yanına dikkat çekici bir pankart asarak Tarsusluları sevindirdi. Pankartta yazan “Tarsus İl Oluyor ” ve “İlimize Hoş Geldiniz” yazıları Tarsusluları heyecanlandırırken, yüzleri de gülümsetiyor.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan tarafından başlatılan “İl’le de Tarsus” mücadelesi sonuç veriyor. Türkiye’deki il sayısının 100’e çıkacağı yönünde oluşan kamuoyunun beraberinde ilk sıralarda Tarsus’un il olacağı konuşuluyor. Başkan Bozdoğan, Tarsus’ta reklam alanlarına asılan billboardlarda ise müjdeleyici mesajı verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.