(TADER) Genel Başkanı Semih Özsu

Ankara Tarsuslular Derneği (TADER) Genel Başkanı Semih Özsu, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı…

Gündem Yayın: 07 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 07.04.2024 15:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
77 okunma
Takip EtGoogle News

Başkan Özsu mesajında;’’ Bu yılda, sahurun bereketini, iftarın sevincini, teravinin coşkusunu hissederek hayatımıza sayısız güzellikler katan rahmet, bereket,

bağışlanma ve huzur mevsimi, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i sağlıkla uğurlayarak Mübarek Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Ramazan Bayramı’ nı anlamlı kılan birçok güzelliği yine hep birlikte yaşayacağız.

Sevginin, rahmetin, bolluk ve bereketin hâkim olduğu bir ortamda, büyüklerimizi ziyaret ederek, küçüklerimizi sevindirerek, gönüller kazanarak manevi önemine uygun şekilde bayramımızı sevinçle yaşamayı, Ramazan ayında yapılan ibadetlerin kabulünü ve nice bayramlara hep birlikte kavuşmayı yüce Allah’tan niyaz ediyorum.   

Mübarek Ramazan Bayramı’nın Aziz Milletimize, İslam Alemine ve tüm insanlığa huzur ve barış getirmesi temennisiyle, siz saygıdeğer hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.