TADER’DE TARSUSLULAR BULUŞTU.

TARSUSLULAR ANKARA’DA TADER ORGANİZASYONUNDA BİR ARAYA GELDİ.

Gündem Yayın: 11 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.09.2023 12:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
95 okunma
Takip EtGoogle News

Ankara Yenimahalle Kaymakamı Tarsuslu Türker Çağatay Halim’in, Bursa Karacabey Kaymakamlığına atanması nedeniyle; TADER tarafından onuruna düzenlenen yemekte Tarsuslular buluştu.

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Kadir Özkaya, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Ramazan Aksan, Danıştay Üyesi Mehmet Aydın, İLBANK Planlama ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Muhammet Göçer, Ankara Gölbaşı Belediye Başkan Yrd. Ahmet Keskinler, AÜ Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Başhekimi Prof. Dr Tanıl Kendirli, Albay Evrim Topak, Emniyet Md Hüseyin Özgür Gür, Yzb. Mahmut Özer, Ütğm. Ekrem Pehlivan, TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, Türk Amerikan İş Adamları Derneği (TABA AMCHAM) Başkanı Süleyman Ecevit Sanlı, Mersin Ekonomi Platformu (MEP) Başkanı Servet Özkaya, Av. Mustafa Ateş, Av. Osman Yıldız, Av. Mehmet Şahin, Av. Kürşat Aydın, İş İnsanları Mehmet Şen, Süleyman Alıcı, Murat Bostan, TÜED ve TADER Yönetim Kurulu Üyeleri ile Tarsusluların katıldığı yemek TÜED Genel Merkezinde gerçekleşti.

Buluşmada bir konuşma yapan TADER Başkanı Semih Özsu; ‘’Değerli Kaymakamımız göreve başladığı günden beri hep yanımızda oldu. Bu süreçte Hemşehrilerimizin bir konusu olduğunda canla başla çözüm üretmeye çalıştı ve yardımcı oldu. Vatanını, bayrağını, milletini seven ve görevini layıkıyla yerine getiren Kaymakamımız mütevazi kişiliğiyle gönüllerimizde yer etti. Kendisini tanımaktan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Sayın Kaymakamımıza Yine hep beraber olacağımız inancıyla yeni görev yerinde başarılı çalışmalarının devamını diliyorum’’ diyen Özsu ayrıca bu organizasyona ev sahipliği yapan TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün ve yönetim kurulu üyelerine ve bu geceyi onurlandırdıklarından dolayı tüm katılımcılara ayrıca teşekkür etti.

Toplantıda kısa bir süre önce vefat eden TÜED Genel Mali Sekreteri Ömer Kurnaz’da unutulmadı anılarla ve dualarla yad edildi.

Kaymakam Türker Çağatay Halim ise; Katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında,’’ güzel ülkemizin birçok yerinde görev yaptım. Yeni görev yerime gitmeden önce ilk defa siz değerli hemşehrilerim tarafından böylesine güzel ve anlamlı bir ortamla uğurlanmaktan mutluluk duydum’’, diyen Halim; bu buluşmayı gerçekleştiren TADER Başkanı Semih Özsu ve yönetim kuruluna da ayrıca teşekkür etti. Halim; her zaman gönlüm sizlerle olacak’’ diyerek sözlerine son verdi.

Başkan Özsu tarafından Kaymakam Halim’ e günün anısına plaket ve hediye takdim edildi. Güzel sohbetlerin yapıldığı gece katılımcıların Kaymakam Bey’ e güzel temennilerde bulunması ve anı fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.