CHP Mersin Milletvekili A. Adayı Fikri Kablan ZİRVE’de

Millet İçin Geliyoruz,Birlikte Kazanacağız.

Siyaset Yayın: 04 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 04.04.2023 19:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
97 okunma
Takip EtGoogle News

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili A. Adayı Fikri Kablan, ZİRVE Gazetesi Haber Merkezina nezaket ziyaretinde bulundu.

A.Adayı Fikri Kaplan, Yeşiltepe Muhtarı İmadettin Söyleme ve beraberindeki heyet ile çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Gençlerin A.Adayı Fikri Kaplan ile iyi diyaloğları birlik ve beraberliklerin güçlenerek CHP’yi iktidara, A.Adayı Fikri Kablan’ı milletvekili yapacaklarına inançlarının tam olduğu için destek verdiklerini söylediler.

CHP Mersin Milletvekili A. Adayı Fikri Kaplan, “Millet İçin Geliyoruz, Birlikte Kazanacağız” slagonumuzla ilk gün çalışmalarımıza başladık. Bu güne kadar çok yol katettik. Öncelikle Partimizi İktidara taşımak, sonrada parlementoda görev almak için var gücümüzle çalışıyoruz. En büyük desteğimiz gördüğünüz gibi Gençlerimiz, Çifçilerimiz, İşçi kardeşlerimiz ve yoksulluğa adeta mahküm edilen milletimiz için iktidara gelmek istiyoruz. Genel Başkanımızın dediğigibi “Sana Söz” tüm vaatlerimizi yerine getireceğiz.” dedi.

CHP Mersin Milletvekili A. Adayı Fikri Kablan ile haber Merkezimizde yaptığımız sohpet sürecinde yapılan ve yapacak oldukları çalışmalar  konusunda detaylı olarak anlatan Sayın Fikri Kablan’a ZİRVE Gazetesi Yazı Ailesi olarak başarılar diliyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.