GELENEKSEL 6. İNCİR FESTİVALİ BAŞLIYOR

EN İYİ İNCİRİ YETİŞTİRENLERE ÖDÜL VERİLECEK

Kültür Yayın: 17 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 17.08.2023 15:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
133 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 6. İncir Festivali başlıyor.  Birbirinden kıymetli sanatçıların sahne alacağı festival,  Göçük Mahallesi’nde, 19 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek.

Tarsus’un tanıtımına katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenlenen Geleneksel 6. İncir Festivali’nde, kıymetli sanatçılar sahne alarak yöreye özgü “En İyi İncir Yetiştiriciliği” yarışması düzenlenecek. Festivalde sahneye ilk olarak saat 19.30’da Ali Taşoğlu, Tarsus Belediyesi Kent Orkestrası saat 20.00’da, sanatçılardan Aylin Dinçer 21.00’da, Gül Ahmet Yiğit ise 22.00’da sahne alacak.

EN İYİ İNCİRİ YETİŞTİRENLERE ÖDÜL VERİLECEK

Tarsus’un en önemli tarım ürünlerinden birisi olan incirin tanıtılması amacıyla düzenlenen etkinlikte, Tarsuslular doyasıya eğlenecek. Göçük Mahalle Muhtarı Murat Ramazan Benli’nin girişimleriyle önem verilen bu günde, yöresel ve kültür tarihinin unsurları bir araya gelerek şölen oluşturulacak. Etkinlikte en iyi inciri yetiştirmiş olan kişilere birinci, ikinci ve üçüncülük ödülü verilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.