HAYIRLIOLSUN ZİYARETİ

Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran ŞEN, Yönetim Kurulu üyesi Adem GÖÇER ile birlikte Borsa Yönetim Kuruluna ziyarette bulundu.

Gündem Yayın: 23 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 23.08.2023 17:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
95 okunma
Takip EtGoogle News

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz , Yönetim Kurulu üyeeri Yücel Gürbüz, Ayhan Bayram ve İlhan Titizle Tarsus ‘a dair konuların istişare edildiği ziyarette Borsa başkanı Mustafa Teke ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; ‘’Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası şehrimizin en önemli meslek odalarından birisidir. Başkan Duran Şen ve yönetim kurulu üyesi Adem Göçer hem şoför esnaflarının, hem de Tarsus’umuzun sorunlarının çözümü noktasında önemli sorumluluk almaktadırlar. Tarsus’umuz için hep birlikte el ele vererek, kentimizin sorunlarının çözümüne katkıda bulunacağız.

Kentimize birlikte faydalı olma konusunda üzerimize düşeni yapmaya da hazırız’’ diye konuştu.

Yönetim kurulu Başkanlığına seçilen Mustafa Teke ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulunan Duran ŞEN, “ Borsamız , Tarsus için  son derece başarılı işlere ve hizmetlere imza attı. Genç ve dinamik bir ekip. Bugüne kadar Tarsus için  birlikte hareket ettik. Tarsus’un tüm sorunlarının çözümünde Oda yönetimi olarak birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.