Yenişehir yeniden Abdullah Özyiğit dedi

“Ülkede her şey değişecek. Her şey çok daha güzel olacak.”

Siyaset Yayın: 02 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 02.04.2024 09:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
49 okunma
Takip EtGoogle News

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, 31 Mart yerel seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Yenişehir Belediye Başkanı seçildi. Abdullah Özyiğit, oyların yüzde 62’den fazlasını alarak en yakın rakibine yaklaşık 4 kat fark atmış oldu.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, Yenişehir’de yeniden seçilirken, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer de resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 59’ün üzerinde oy olarak tekrar Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Başkan Abdullah Özyiğit ve Başkan Vahap Seçer, dün gece saatlerinde Özgecan Aslan Meydanı’nda on binlerce Mersinli ile buluştu.

“Ülkede her şey değişecek. Her şey çok daha güzel olacak.”

Mersin’de bir destan yazıldığını ifade eden Başkan Abdullah Özyiğit, “Bugün 31 Mart. Türkiye’de bir tarih yazılıyor. Bir sayfa kapanıyor, yeni bir sayfa açılıyor. Genel Başkanımız Özgür Özel ‘yüzde 25’lik cam tavanı parçalayacağız’ dedi ve parçaladı. Bugün tüm Türkiye’de gençler, kadınlar, emekliler bir ders verdi, bir mesaj verdi. Dediler ki ‘bu ülkeyi yönetemiyorsunuz. Bu ülkeyi 31 Mart’tan sonra artık başka bir anlayış yönetecek.’ Büyük kentleri aldık, aldığımız kentlerin üzerine yeni kentler kattık. Mersin’de aldığımız ilçeler üzerine yeni ilçeler kattık. Şimdi görev ve sorumluluğumuz birkaç kat daha artmıştır. Görevimizi bugüne kadar yaptığımızın çok üzerinde, birlikte ve omuz omuza Vahap Seçer’in kaptanlığında yerine getireceğiz. Değerli dostlar, yolumuz uzun güzel işleri yapmaya devam edeceğiz. Mersin’de bir destan yazdık. O desten bütün Türkiye’ye mal olacak. Umut ediyorum ki sandık vatandaşın önüne tekrar gelecek. Ve ülkede her şey değişecek. Her şey çok daha güzel olacak. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, onun emanetine sonuna kadar sahip çıkarak, bilimin ışığında yolumuza devam edeceğiz. Seçimde kaybeden yok, herkesin belediyesi olmaya devam edeceğiz. Yolumuz açık olsun. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız.” diye konuştu.  Başkan Abdullah Özyiğit, Mersin ve Yenişehir halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise “Kuvvetimiz ve azmimiz yerinde. Daha fazla çalışacağız ve sizlere daha fazla hizmet edeceğiz. Yeni ve genç belediye başkanlarımızla bir olacağız, birlik olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Birleşe, birleşe kazanacağız. Huzurla ve uyumla çalışacağız. Memnuniyetle sizlere hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.