Meclis Başkanı Kaya ve YK Başkanı Teke Seçimi Değerlendirdi

Teke, “Seçim sandıkları, demokrasimizin temel taşıdır”.

Siyaset Yayın: 02 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 02.04.2024 12:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
57 okunma
Takip EtGoogle News

 Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, Türkiye’nin bir yerel seçimi daha demokratik bir olgunlukla geride bıraktığını belirterek, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarının başta bölgemiz olmak üzere ülkemiz ve milletimize hayırlı olması dileğinde bulundu.

31 Mart yerel seçim sonuçlarını  değerlendiren Meclis Başkanı Kaya, iş dünyası olarak Türkiye’nin bu seçimden sonra uygulanmakta olan ekonomik programa odaklanması gerektiğine inandıklarının altını çizerek “İş dünyası olarak bundan sonraki süreçte üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle, tüm gücümüzle yatırıma, üretime ve ihracata devam edeceğiz.

Ekonomide atılacak önemli adımların yanı sıra yapılacak çok işin de var olduğunu biliyoruz.

Tarsus Ticaret Borsası Meclisi olarak her zaman olduğu gibi bu süreçte de elimizi taşın altına koymaya kamu, yerel yönetimler, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları arasında bir köprü vazifesi görmeye hazırız” ifadesini kullandı.

Teke, “Seçim sandıkları, demokrasimizin temel taşıdır”.

31 Mart 2024 yerel seçimler sonrasında bir mesaj yayımlayan Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke şu görüşleri dile getirdi:

Seçim sandıkları, demokrasimizin temel taşıdır.

“Türkiye son 1 yıl içinde 2 önemli seçim atlattı. Şimdi önümüzde seçimsiz geçireceğimiz uzun bir süreç var. Bu süreçte yerel yönetimlerin yeni başkanları 5 yıl sürecek görevlerinde seçim öncesi his ve duyguları ile çalışacaklarından eminiz. Tüm yerel yönetimlerin aldıkları oy oranlarını gözetmeksizin aynı standartlarda belediyecilik ve yerel hizmet götüreceklerine inanıyorum.

Belediye Başkanı seçilenlerin , halk ile yakın etkileşimini yalnızca seçim dönemlerinde bırakmadan, halkın sürekli etkili olacağı, yerel hizmetlerin yerine getirilmesinde, özerk, demokratik ve katılımcı bir siyasal yapı içinde, hizmetlerin yürütülmesini ön planda tutarak, daha verimli, kentlerinin sorunlarını paylaşım içinde, işbirliği ile ortak yürütecekleri projelerle çalışacaklarına tüm kalbimle inanıyor, tüm Belediye Başkanlarımıza başarılar diliyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.