RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ’DAN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Gündem Yayın: 11 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.04.2024 11:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
22 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  Başkan Boltaç'ın Ramazan Bayramı öncesinde yaptığı açıklamada, bayramın toplumda birlik ve beraberliği pekiştirdiğini vurguladı.

Mesajında, sevgi ve hoşgörünün paylaşıldığı bu özel günün önemine değinen Başkan Ali Boltaç, ayrıca, bayramın insanların birbirlerine destek olması, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatılması ve sevdikleriyle bir araya gelmesi için bir fırsat olduğunu belirtti. Başkan Boltaç, bu duyguların güçlenmesiyle toplumun daha yaşanabilir ve güzel bir yer haline geleceğine olan inancını vurguladı. Başkan Boltaç, “Bizi ayakta tutan ve adına bayram dediğimiz bu birlikteliği, bu dayanışmayı ve bu kaynaşmayı hiçbir zaman kaybetmeyelim. Bu vesile ile Tarsuslu hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutlar, yaptıkları ibadet ve tuttukları orucun kabul olmasını, aileleriyle ve yakınlarıyla birlikte mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim. Kapımızın zili çalsın, ağzımızın tadı bozulmasın” ifadelerini kullanarak sevgi ve huzur dolu bir bayram dileğinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.