TARSUS KAMUOYUNA

İYİ Parti Tarsus İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri toplu olarak istifa etmiş bulunmaktayız.

Siyaset Yayın: 02 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 02.04.2024 08:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
33 okunma
Takip EtGoogle News

İYİ Parti Tarsus İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri olarak 01.04.2024 günü toplu olarak istifa etmiş bulunmaktayız. Kamuoyuna saygılarımızla.

Değerli Hemşehrilerim 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimleri tamamlanmış, Tarsus’ta halkımız tercihini yapmıştır. Seçmenin kararı başımızın tacıdır. Kazananlara başarılar diliyoruz.

Genç bir siyasetçi olarak iki yıldır İYİ Parti Tarsus İlçe teşkilatımızı temsil etmeye, vatandaşlarımızın haklarını ve hukuklarını korumaya yönelik siyasi çalışmalar yürüttük. Siyasete gençlik aşısı olmaya, gençlerin sesi olmaya, yeni nesil bir bakış açısı kazandırmaya gayret ettik. Bazı alanlarda hatrı sayılar başarılar elde etmemize rağmen son yerel seçimlerde vatandaşlarımızın ne yazık ki gönlünü kazanamadık.

Hal böyle olunca Tarsus İYİ Parti’nin önünü açmak, Tarsus siyasetinde yeni fikirlere, yeni yüzlere alan açmak ve Türk Demokrasisinin değerini yükseltmek maksadıyla 1 Nisan 2024 itibariyle İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.

Tarsus kamuoyuna saygıyla.

Av. Burak Özdil

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.