TGF heyeti Kaş’a hayran kaldı

TGF heyeti Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 24 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 24.07.2023 17:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
228 okunma
Takip EtGoogle News

TGF heyeti Kaş’a hayran kaldı

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Başkan Vekili Cafer Esendemir, Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti başkanı Ahmet Oğuz’dan oluşan heyet, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Kaş’a hayran kaldı.
TGF heyeti Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ı ziyaret etti. 
TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Başkan Ulutaş’a TGF’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Genel başkan Yılmaz Karaca, "Kaş’, tarihi ve turistik güzellikleri olan güzel bir ilçemiz. Belediyenin hizmetlerini de başarılı bulduk özellikle plajlar ve şehir merkezindeki hizmetler çok başarılı, başkanımızı da tebrik ediyorum" dedi.
Genel başkan Yılmaz Karaca ayrıca, TGF’nin başkanlar konseyi toplantılarından birini Kaş’ta yapma talebinde bulundu.
Kaş Belediye Başkan Mutlu Ulutaş da Kaş’ın turizm ve kültürel olarak büyük zenginliklere sahip olduğunu belirterek, TGF ailesini Kaş’ta ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.
Genel başkan Yılmaz Karaca  günün anısına Başkan Ulutaş’a plaket takdim ederken, Başkan Ulutaş da TGF heyetine Kaş’ın doğal ürünlerini hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.