MHP MERSİN’DE İLK KADIN İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİ SİLİFKE'NİN

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. UYSAL: KADINLARIMIZ DAHA ÇOK SİYASETTE OLMALI

Siyaset Yayın: 04 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.09.2023 15:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
55 okunma
Takip EtGoogle News

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin genelinde ilçe kongrelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. MHP Mersin İlçe Kongrelerinde bir ilk yaşandı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Silifke İlçe Başkanlığı görevine Kıvanç Derya seçildi. Böylelikle Başkan Derya, MHP'nin Mersin’deki ilk kadın ilçe başkanı oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal'ın da katıldığı kongre, miting havasında gerçekleşti.

Kadınların siyaset sahnesinde daha çok olması gerektiğini ifade eden Milletvekili Uysal, MHP'nin bu konuda öncü olabilecek bir parti olduğunu belirtti.

MİLLETVEKİLİ UYSAL: KADINLARIMIZI SİYASETE DAVET EDİYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, kadınların gücü ve siyaset anlayışla başarılamayacak hiçbir şeyin olmadığının altını çizerek "Mersin MHP Silifke İlçe Başkanlığımıza ilk kadın ilçe Başkanı olarak seçilen Kıvanç Derya Hanımefendi’yi tebrik etti.

Mersin’de ilk kadın ilçe başkanımız görevine başladı. Gururluyuz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin dile getirdiği gibi 'Kahraman ve Fedakar kadınlarımızın hak ettiği yerlerde olması, tehir edemeyeceğimiz bir gayedir' düşüncesiyle Kadınlarımızı siyasete davet ediyoruz. Çünkü kadınlarımızla başaracağımıza inanıyoruz." şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.