BAŞKAN SEÇER, YENİŞEHİR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

SEÇER, HALKIN SORUNLARINI DİNLEYİP, ÇÖZÜM ÖNERİLERİ SUNMAYA DEVAM EDİYOR

Siyaset Yayın: 07 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 07.04.2023 11:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
79 okunma
Takip EtGoogle News

Kente en iyi hizmetleri sunmak için gece-gündüz demeden çalışmaya devam eden Başkan Seçer, son olarak Yenişehir İlçesi Nevit Kodallı Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bu tarz ziyaretlerin kendilerini özel hissettirdiğini söyleyen esnaf ve vatandaşlar, Başkan Seçer’e memnuniyetlerini ilettiler.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kente en iyi hizmetleri sunmak için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Seçer, Yenişehir İlçesi Nevit Kodallı Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret ederek, ‘Hayırlı İşler’ diledi.

Vatandaşlar ve esnafla bir araya gelmeye büyük önem gösteren ve sürekli halkın içinde olan Başkan Seçer, son olarak Yenişehir İlçesi’nde esnafla bir araya geldi. Başkan Seçer’in ziyareti esnafı da vatandaşı da mutlu etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e saha ziyareti kapsamında; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, Eğriçam Mahalle Muhtarı İbrahim Ünel, Barbaros Mahalle Muhtar Vekili Cemal Çalışkan, Meclis üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları eşlik etti.

Başkan Seçer, esnafla ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum hakkında sohbet etti

Saha ziyaretinde esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, halktan gelen sorun ve talepleri dinlerken,  bürokratlarına notlar aldırıp, sorunlara dair çözüm önerilerini paylaştı. Esnaf ile ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum hakkında sohbet eden Başkan Seçer, piyasada yaşanan durgunluğun Millet İttifakı iktidarında sona ereceğini vurguladı.

Mersin’e en güzel hizmetleri sunmak için gece-gündüz çalıştıklarını söyleyen Başkan Seçer, esnaf ve vatandaşlar tarafından da ilgiyle karşılandı.  Esnaf ve vatandaşlar ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetler için de Başkan Seçer’e teşekkürlerini iletti.

Vatandaşlar depremde yapılan yardımlar için de Başkan Seçer’e teşekkürlerini iletirken, özellikle birizberaberiz.org platformunu çok güzel bir proje olarak gördüklerini ifade ettiler. Başkan Seçer’in ziyaretlerinde Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından çocuklara oyuncak dağıtımı yapıldı.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.