EĞİTİM SEN TARSUS ŞUBESİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

EĞİTİM SEN TARSUS ŞUBESİNDE ZORUNLU GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Eğitim Yayın: 21 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 21.08.2023 15:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
150 okunma
Takip EtGoogle News

23 senedir Tarsus’ta öğretmenlik yapan ve 3 dönem Eğitim SEN Tarsus Şubesi başkanlığını yürüten, Tarsus kamuoyu tarafından emek demokrasi mücadelesinde tanınan ve sevilen Yasemin YÜCEL’in tayininin memleketi Bolu’ya çıkmasından dolayı şube yürütme kurulumuzda zorunlu görev değişikliğine gidilmiştir. 2023 yılı Kasım ayı içinde yapılacak 12. Olağan kongremize kadar şube başkanlığı görevine Bülent KESER seçilmiştir.

Eğitim SEN olarak, Yasemin ve Şahin YÜCEL arkadaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz. Kendilerinin sendikamıza ve sendikal mücadeleye katkılarını unutmayacağız.

Geçmişten aldığımız mirasla Eğitim SEN bayrağını işyerlerinde alanlarda daha da yukarıya taşıyarak, eğitim ve bilim emekçilerinin haklarını her koşulda savunmaya; laik, bilimsel ve demokratik eğitim ilkelerinden taviz vermeden mücadelemizi ve dayanışmayı büyütmeye devam edeceğiz

EĞİTİM SEN TARSUS ŞUBE YÜRÜTME KURULU

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.