TARSUS CHP’YE, HDP YÖNETİCİLERİ ZİYARETTE BULUNDU

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal tarafından karşılanan HDP heyetinde ilçe Başkanı Faik Altın, ilçe eşbaşkanı Mahide Çiçekdağ, bir önceki dönem ilçe Başkanı Bekir Anaçkaya ve partili yöneticiler yer aldı.

Siyaset Yayın: 15 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 15.03.2023 15:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
155 okunma
Takip EtGoogle News

Genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçim tarihinin 14 Mayıs olarak açıklanmasının ardından, parti örgütlerinde hareketlilik arttı. Halkların Demokratik Partisi (HDP) Tarsus İlçe yöneticileri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe örgütünü ziyaret etti.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal tarafından karşılanan HDP heyetinde ilçe Başkanı Faik Altın, ilçe eşbaşkanı Mahide Çiçekdağ, bir önceki dönem ilçe Başkanı Bekir Anaçkaya ve partili yöneticiler yer aldı.

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal, İlçe Belediye Meclis üyeleri ve partili yöneticilerinde hazır bulunduğu ziyaret sırasında konuşan CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Farklılıklarımızı zenginlik olarak sayarak, insanlarımız arasında hangi dilden, hangi renkten ayrımı yapmaksızın, herkesin adil, eşit bir ülkede yaşaması için bir arada bu zorlu süreçte mücadele yürütüyoruz.

Hepimizin ortak amacı ve arzusu 15 Mayıs sabahı gerçekten halk iktidarının bu ülkede hayat bulmasından yanadır. Buna inancımız tam. Farklı dünya görüşlerine sahip olmalarına rağmen, bugün birçok partinin aynı masa etrafında, ülkemizin geleceği açısından bir arada oturması gerçekten anlamlı” ifadelerini kullandı.

Huzuru ve barışı öncelediklerinin altını çizen Başkan Ozan Varal, “Toplumun tüm kesimleri bir araya gelmeli, konuşmalı. Ülkemizin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Bu sorunları tek adam rejimi değil, halkın iradesi seçilen liyakatli, çalışkan, halkçı, demokrasiden, emekten yana kadrolar çözebilir.

Esnafın, çiftçinin, emeklinin ve depremzedelerin sorunlarını biliyoruz. Demokrasiden, emekten, yolsuzluğa ve yoksulluğa mücadelede her görüş ve katkı çok değerlidir, önemlidir.

HDP İlçe Başkanı sayın Faik Altın ve çalışma arkadaşlarının nazik ziyaretleri de oldukça önemli. Kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girmemize sayılı günler kalmışken 14 Mayıs tarihi bir milat olarak karşımızda duruyor. Bu tarihi günde, geniş halk kesiminin desteğiyle yeniden bir tarih yazılacağına gönülden inanıyorum.” dedi.

HDP Tarsus İlçe Başkanı Faik Altın ise “Gelinen noktada AKP’nin yarattığı adaletsizlikten halkımızın oldukça rahatsız olduğunu görüyoruz. Ülkenin geldiği durum ortada.

Bizlere büyük görevler düşüyor. Daha cesur olmak gerektiğine inanıyorum. Demokratik bir Cumhuriyetin oluşması için elimizden geleni yapmaya hazırız. Tüm farklı renklerin bir arada kardeşçe yaşayabilmesi ortak arzumuzdur” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.