TBBG VE ÜÇ KARDEŞ DERNEK BULUŞMASI

Yaptığımız sobetlerle öncelikle Tarsus’un meseleleri masaya yatırıldı.

Gündem Yayın: 25 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.09.2023 23:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
140 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Sivil Toplum Kuruluşlarından Atatürkçü Düşünce Derneği, Tüm Emekliler Derneği ve Tarsus Kadınlar Derneği ile Tarsus Basın Bileşim Grubu ( TBBG ) olarak ZİRVE Gazetesi, Tarsus GÜNEŞ Gazetesi, Örgün FM Radyo, DOĞANAY Gazetesi, Mersin Değişim Gazetesi ve Tarsus İnternet Gazetesi Derneği bir araya geldi.

Tüm Emekliler Derneği Başkanı Bülent Gözener ve Ahmet Keller, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Gökhan Arkan ve Gülin Çoşkuer Kuzu, Tarsus Kadınlar Derneği Başkanı Gülsevim Alpkaya Kıraç, Uğur Mercan ıle ZİRVE Gazetesi Ferhat Günaştı, DOĞANAY Gazetesi Hasan Meteöz, Tarsus Güneş Gazetesi Hamza Yirik, Mersin Değişim Gazetesi Burhan Ocakoğlu, Örgün FM Radyo Danyal Örgün ve Tarsus İnternet Gazetesi Dernek Başkanı Beyhan Balaban ile gündeme dair istişarede bulunduk.

Yaptığımız sobetlerle öncelikle Tarsus’un meseleleri masaya yatırıldı. Konuklarımız duyurulmasını istedikleri Tarsus ile ilgili isteklerini şöyle sıraladılar.

“Tarsus Basınımızdan sesimizi duyurması için Üç Kardeş Dernek Başkanı olarak Destek talebinde bulunuyoruz.

1. Atatürk anıtı yaldızlı boya ile değil aslına uygun siyah boya ile boyansın

2. Zübeyde Hanım'ın Anıtına Çevre düzenlemesi ışıklandırma

3. Tarsus'un Simgesi Üzümlü Kavşaktaki Üzüm boyanıp ışık ve suyu açılsın

4. Lokman hekim heykelinin boyası yapılıp lokman hekim heykelini döndüren motorun tamirinin yapılması

5. Tren istasyonu Kavşağında bulan Atatürk ve Adile Hala heykelinin aslına uygun olmadığı  yeniden yapılıp cadde ortasına değil Tren istasyonundaki parkın içinde olması gerektiğini belirttik.

6. Tarsus'taki tarihi Rasim Dokur Bacasının Biran önce koruma altına alınması için Taleplerimizi Değerli Tarsus Basın Mensuplarına ilettik  Bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakaları için Değerli Tarsus Basınımıza çok teşekkür ediyoruz.”

Tarsus Basın Bileim Grubu ( TBBG ) olarak ziyaretimizde bulunan Bakanlarımıza ve Yönetici arkadalarımıza bir kez daha teekkür ediyor çalıŞmalarında baŞarılar diliyoruz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.