KARNE GÜNÜNDE ÖĞRETMENLERE GÜL DAĞITTI

82 Evler Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Aktaz’dan örnek davranış

Eğitim Yayın: 19 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.01.2024 18:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
129 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus 27 Aralık İlkokulunda karne günü Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU ve Protokol üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

82 Evler Mahalle sakini ve 27 Aralık İlkokulunda öğrenci biricik oğlu Harun Aktaz’ın da olduğu öğrencilerin değerli öğretmenlerine günün anlamına özel tüm öğretmenlere gül verdi. Veli İbrahim Aktaz’ın bu örnek davranışı veliler ve öğretmenler arasında takdir edilerek teşekkür edildi. 31 Mart mahalli seçimlerde 82 Evler Mahalle Muhtar Adayı olan İbrahim Aktaz’ın bu nazik davranışı muhtar seçildiği takdirde 82 Evler Mahallesinin hayat akışında sürprizlerle bir çok jestlerin olacağı sinyalini de vermiş oldu.

ZİRVE ve KADINCA Gazetesi yazı ailesi olarak genç, değişime açık ve farklılık yapabilecek Muhtar adayımıza çıktığı yolda başarılar diliyoruz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.