Millet İçin GELİYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili A. Adayı Fikri Kablan Semt Pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Siyaset Yayın: 04 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 04.04.2023 20:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
100 okunma
Takip EtGoogle News

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili A. Adayı Fikri Kablan Semt Pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ergenekon Mahallesi Semt Pazarını ziyaret eden CHP Mersin Milletvekili A. Adayı Fikri Kablan, esnafların sorunlarını dinledi, vatandaşlar pahalılık şikayetleriini dile getirdiler.

CHP Mersin Milletvekili A. Adayı Fikri Kaplan, her esnafla tek tek tokalaşıp hayırlı işler diledi, esnaflar sözleşmiş gibi müşteri gibi pahalılıktan iş yapamadıklarını anlattılar. Artık bitsin bu çile dediler. Vatandaş ise esnaftan şikayet konusundan geri kalmayıp kuru soğanın yirmi lirayı geçtiğine dikkat çekerek, mutfakta tencere kaynatamadıklarını her hafta bu pazara gelip daha önceki haftalarda aldıklarını şimdi alamadıklarını dair şikayette bulundular.

Milletvekili A.Adayı Fikri Kablan da ziyaret ettiği semt pazarındaki izlenimini şöyle anlattı.

“Halkın nabzı mahalle pazarlarıdır, deyip işe koyulduk… Esnaflarımızı ve pazar yerini ziyaret ederek dertleştik.Dertler ortak.Paramız pul oldu, mutfak yanıyor,gençler işsiz… Ama asla umutsuz değiller ve sandıkta konuşacaklarını söylediler.Hemşehrilerimizin sorunlarını dinleyip partimizin çözüm önerilerini anlattık.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.